Noutati 2015

Noutati 2015 :

  • Membrii care se inscriu impreuna cu o cunoastinta au inscrierea gratuita
  • Din calitatea de membru activ C.A.R Moldova reies avantaje financiare (comisioane/bonificatii)
Publicat în Noutati | 1 comentariu

Noi puncte de lucru in Iasi – 2015

Va anuntam infiintarea a doua noi locatii CAR Moldova IFN :

  • Iasi Gara – str. Strapungere Silvestru Nr. 7 Bl. I4 Tr. 4 Sc. D Parter Tel : 0332 111 292 Mail: iasi.gara@carmoldova.ro
  • Iasi Podul Ros – Bld. Tutora, nr. 4, bl. V, sc. E, parter, Ap. 5 Tel : 0722579885 Mail:carmoldovapoduros@yahoo.com
Publicat în Noutati | Lasă un comentariu

Am redus dobanzile la credite din 2015

Consiliul director al CAR Moldova IFN intrunit in data de 09.01.2015 la sediul unitatii a hotarat prin unanimitate de voturi diminuarea dobanzii in cazul tuturor tipurilor de credit.

Pentru mai multe detalii va asteptam in oricare din sediile CAR Moldova IFN din: Neamt, Suceava,Iasi, Botosani.

Publicat în Noutati | 1 comentariu

C.A.R Moldova IFN vine in intampinarea clientilor!

Credite rapide si economisire avantajoasa.

Infiintata in anul 2003 in judetul Neamt – Casa de Ajutor Reciproc Moldova a implinit 10 ani. De aici si sloganul: de 10 ani impreuna!

Obiectul de activitate al CAR Moldova il constituie acordarea de imprumuturi membrilor sai, cu dobanda fixa in lei. Astfel numarul membrilor a crescut exponential in ultima perioada, de aceea am simtit nevoia de extindere si am dorit sa venim in intampinarea clientilor prin deschiderea a noi puncte de lucru in: Iasi (2012) si Suceava(2013)

In acest moment oferim doua tipuri de credit: cu giranti (suma maxima a fost majorata de la 3800 la 6300), cu garantie imobiliara (sume mai mari in functie de evaluarea imobilului adus garantie), dar si produse de economisire (fonduri de economii cu o dobanda fixa de 8.2%).

Serviciile si produsele oferite sunt de inalta calitate datorita personalului calificat care va sta la dispozitie zilnic de luni pana vineri intre orele 8 – 17. In cazul creditelor aprobarea se face in maxim 48 ore in functie de numarul dosarelor aflate in lucru. Rambursarea ratelor fixe in lei pe toata perioada de creditare se poate face la orice sucursala C.A.R Moldova cat si la ghiseele bancare BRD direct in cont.

Publicat în Noutati | 3 comentarii